Tip! - Probeer eens een andere tag (zie hierboven) voor nog meer recepten.
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 


Boterhammetjes pindakaas.
Heeft u ook van die producten waar u dol op bent en eigenlijk niet wilt missen tijdens de vakantie? Typisch Hollandse producten zoals hagelslag en pindakaas zijn vaak niet te koop in het buitenland. Wilt u toch een stokbroodje pindakaas neem dan een potje mee.

Niets vergeten.
Zet een kratje of doos klaar en plak daar en lijstje op, waarop alles staat wat u mee wilt nemen. Iedere keer als er iets in gaat streept u dit af op het lijstje. Zo vergeet u niets.

Geen Koelkast bij de Hand
Op de Camping heeft u niet altijd de beschikking over een koelkast. Bewaar dan geen restjes. Pakken, blikken en potten kunt u het beste in één keer opmaken. Gooi de rest weg !

De braadpan gaat mee !
Voor eenpansmaaltijden is het erg handig om een ruime hapjespan of een braadpan mee te nemen. Alle gerechten van deze site kunt u hierin bereiden. Super handig toch.

Thermoskan ook voor koude drankjes.
In een Thermoskan blijven limonade en water lang koud. Koolzuurhoudende dranken kunt u beter niet in een thermoskan meenemen. Door de druk die door het koolzuur ontstaat gaat de kan vreselijk lekken.

Koelbox als boodschappentas
Het is handig om een aantal extra koelelementen mee te nemen voor de koelbox. Vaak bestaat er op de camping en mogelijkheid om deze in te vriezen. Heel handig met boodschappen doen. U kunt dan uw levensmiddelen altijd koel vervoeren.